Disclaimer


Het doel van deze site is het verstrekken van informatie over budgetteren, sparen en vermogensgroei. Aan deze informatie op deze site kunt u echter geen rechten ontlenen. We zullen altijd ons best doen om alle inhoud van deze site zo juist mogelijk te presenteren. Budget Advies kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die resulteert uit acties uitgevoerd op basis van de informatie op deze site. Mocht u professioneel advies willen over uw financiële zaken, dan raden wij aan een erkend financieel adviseur in de arm te nemen. 

Verder zijn er ook affiliate links te vinden op deze site. Deze worden gebruikt om deze site draaiende te houden en te zorgen dat we kwaliteit kunnen blijven leveren.

Tenslotte gebruiken we cookies en andere analytics software om de site voor u te optimaliseren. Dit betekend o.a. dat we kijken naar de meest bekeken pagina’s op de site, om meer op dit soort onderwerpen in te gaan. Ook zullen we kijken naar de dagen dat de site het meest word gebruikt, om vervolgens op die dagen meer te publiceren. Een derde voorbeeld is dat we kijken naar de manier waarop u de website bezoekt, is dit via uw mobiel, of via uw laptop, dan kunnen wij er voor zorgen dat de site geoptimaliseerd zodat u deze site efficiënt kan bezoeken.

Hierbij worden geen privé gegevens bewaard of gebruikt.

De inhoud van deze website is aan copyright rechten onderhevig en mag niet zonder toestemming worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Bij het verspreiden van inhoud van deze site dient dit altijd gepaard te gaan met bronvermelding en/of een link naar deze site.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via contact (at) budget-advies.info